Verzendkosten:

De producten worden in Nederland verstuurd via PostNL. Naar België via DHL/B-post .

Zoveel mogelijk in een brievenbuspakketje zodat het altijd door de brievenbus past en er niemand thuis hoeft te blijven.

Afhaalpunt: Omdat er te vaak problemen zijn geweest met het versturen naar afhaalpunten is deze mogelijkheid niet meer mogelijk. Kies je toch hiervoor dan is het op eigen risico.

De verzendkosten voor NL:

- € 4,95 voor een brievenbuspakketje tot 2 kg (met Track & Trace)

- € 7,50 voor pakketpost (niet door de brievenbus) tot 10 kg (met Track & Trace)

- Gratis vanaf €65,-

De verzendkosten voor België :

- € 9,00 voor pakketpost tot  2 kg

- Gratis vanaf €90,- 

 

Voor overige bestemmingen zijn de kosten op te vragen via het contactformulier of via info@furrygoodiez.nl

 

Retour beleid:

De producten zijn allemaal handmade en worden pas na een bestelling speciaal voor jou gemaakt.
- Voor de gepersonaliseerde producten (met naam) geldt geen herroepingsrecht. Deze in opdracht gemaakte unieke producten kunnen daarom niet geretourneerd worden.  De verkoop is na een succesvolle betaling definitief.

Er kan geen garantie gegeven worden op het hondenspeelgoed, op de goudkleurige en zwarte onderdelen en de bedrukking.

Maar neem altijd contact op als er een probleem is of als iets niet helemaal naar wens is gegaan. We kijken dan graag samen naar een goede oplossing.

 

- Voor de niet gepersonaliseerde producten geldt  een herroepingsrecht:

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits het product niet gedragen of gebruikt is. Daarna is de bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Mocht je gebruik maken van het herroepingsrecht, dan moet je dit binnen 14 dagen melden via een email naar info@furrygoodiez.nl  en het toegestuurde retourformulier terugsturen. Vervolgens krijg je 7 dagen om het product retour te sturen, mét track and trace. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel is voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle eventuele geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten op dezelfde rekening, mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Samenvatting retourmelden:

(geldt niet voor gepersonaliseerde producten)

Stuur binnen 14 dagen een mail naar info@furrygoodiez.nl en

Stuur het product na het invullen van het toegestuurde retourformulier binnen 7 dagen op