Regelmatig doet FurryGoodiez mee aan een  toffe give-away acties, stopt iets in een goody bag  of geeft zelf een give-away weg

Volg ons hiervoor op ons instagram-account @FurryGoodiez of gebruik de insta button

De lente give-away Bandana DUO:  

(De winnaar heeft de prijs ontvangen, Op verzoek een bandana met handige scrunchie uitgekozen. Gefeliciteerd Morris met je mooie scrunchie bandana)

Om de verjaardag van Lizzy te vieren heeft haar baasje een give-away georganiseerd. Je kunt deze FurryGoodiez slip-over bandana winnen met verschillende stof aan beide kanten. Dus dubbelzijdig draagbaar. Op een kant komt de naam van je hondje te staan. De winnaar van deze toffe hondenhalsdoek wordt op 8 april op haar instagram-story bekend gemaakt. Doe je ook mee?


dE kERSTAVOND gIVE-AWAY 

(De winnaar heeft de prijs ontvangen, gefeliciteerd Gizzy met je mooie zwart met oranje biothane riem)

Samen met Mosey's vriendje Berebobbie deze supertoffe Kerstavond give-away georganiseerd om er een gezellige kersttijd van te maken.

De prijs die je kunt winnen is deze geweldige biothane-riem met de eigen naam erop gedrukt.  De winnaar mag natuurlijk zelf  zijn/haar eigen favoriete kleuren uitkiezen.

Biothane is ideaal voor een riem: het is supersterk, rekt niet uit, blijft droog, is goed schoon te maken, is bacterievrij, is vegan, gaat lang mee en daarom duurzaam.

natuurlijk met mooie kwaliteitsfournituren.


dE hERFST GIVE-AWAY

De winnaar van deze give away heeft de prijs ontvangen . Gefeliciteerd Ziva. Zij heeft gekozen voor de roze champagnefles met naam

Samen met een collega-small business is dit een te gekke give away. De prijs die wij sponsoren is deze honden-speelgoed champagnefles of de Magical Unicorn - evt met naam. Natuurlijk met de eigen naam erop gedrukt. Dat wordt uren speelplezier.

 


dE OPENINGS GIVE-AWAY

(De winnaar is getrokken en heeft de cadeaus ontvangen.

Gefeliciteerd Mikkie, veel plezier ervan)

Om de opening van de webshop te vieren en omdat Mosey al 1000 lieve volgers heeft deze give away georganiseerd. Dit setje is ook, met een leuke korting, te bestellen

Alles om er leuk uit te zien tijdens je wandeling:
• een furry-leren strik (in gewenste maat) en
• een furry-leren poopbagz-bag (voor 2 rolletjes) en
• een sleutelhanger van furry-leer 
Deze drie cadeaus zijn allemaal voor de winnaar!

Twv minimaal €45,-

 
'𝙁𝙪𝙧𝙧𝙮𝙂𝙤𝙤𝙙𝙞𝙚𝙯, 𝙩𝙤 𝙢𝙖𝙠𝙚 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙛𝙪𝙧𝙧𝙮𝙛𝙧𝙞𝙚𝙣𝙙 𝙡𝙤𝙤𝙠 𝙗𝙚𝙖𝙪𝙩𝙞𝙛𝙪𝙡‘