FurryGoodiez 1 jaar

Gepubliceerd op 27 februari 2022 om 06:39

het eerste jaar is omgevlogen

Wat is het snel gegaan! Het is  alweer een jaar geleden dat de webshop van FurryGoodiez echt de lucht in ging.

Na eerst al jullie leuke bestellingen via social media en via-via te krijgen moest ik van mezelf een stapje verder gaan en een webshop voor FurryGoodiez starten. En wat was het spannend.  In dit eerste jaar heb ik zoveel  geleerd over hoe het achter de schermen van een webshop gaat. Nooit geweten dat er zoveel bij kwam kijken, maar ik vond het super interessant en heel erg leuk om alles uit te zoeken. 

En nu bestaat de webshop al weer 1 jaar.

Het was echt een geweldig eerste jaar! Ik ben zó blij en dankbaar met al jullie bestellingen. Iedere keer maakte ik weer een klein vreugdesprongetje als er weer een leuke en persoonlijke opdracht  kwam. Met alle liefde en erg veel plezier heb ik deze bestellingen, stuk voor stuk,  voor jullie gemaakt. 

Wat zijn er veel mooie bandana's met naam besteld. Maar ook de fijne gepersonaliseerde biothane riemen in allerlei kleuren en lengtes zijn heel erg geliefd.  Meestal met de naam van de viervoeter erop maar soms ook met een eigen tekst, bijvoorbeeld voor een hulphondje. Wat zijn er ook veel strikken van leer en in ribstof besteld. Vooral de oranje strik was dit eerste jaar echt de topper.  Die staat alle hondjes geweldig en kan het hele jaar gedragen worden, op Koningsdag of als supporter van alle sportwedstrijden. En niet te vergeten de kaktasjes voor 1 of 2 rolletjes. Ook die gingen echt als een speer.  Ook het superleuke hondenspeelgoed met de eigen naam erop gedrukt. Veel hondjes zijn verwend met zo'n geweldig leuk hondencadeautje!

Wat ik het mooiste van dit eerste jaar vond zijn alle enthousiaste reacties en de echte trouwe klanten/furrygoodiez-fans. Het is zo leuk om met jullie mee te denken om een bestelling zo persoonlijk mogelijk en helemaal naar wens te maken. Dat is het grote voordeel dat ik alles zelf maak. Zo wordt het nooit eenheidsworst en is iedere bestelling weer uniek.

Naast het uitpluizen hoe een webshop werkt heb ik het afgelopen jaar ook veel in huis geklust en onze zolder helemaal verbouwd. Nu hoef ik gelukkig niet meer alles aan de eettafel te maken, maar maak ik jullie bestellingen in mijn heerlijke nieuwe atelier. Hier heb ik alle materialen en machines bij de hand én kunnen we nu ook weer gewoon aan tafel eten. 

De FurryGoodiez webshop gaat nu het tweede jaar in. De ideeën blijven maar opborrelen, dus ook dit jaar hoop ik jullie weer terug te zien met heel vele nieuwe en leuke bestellingen.  

 

Om jullie te bedanken voor dit mooie eerste jaar is er nu feest met mooie cadeautjes, want wie jarig is trakteert!

daarom van 1 tm 7 maart 2022

* De kortingscode FURRY1JAAR voor 15% korting op alle producten in de shop.

* Voor iedereen die deze week een bestelling plaatst is er een canvas totebag of een sleutelhanger (op = op)  

Bij de sleutelhanger heb je keuze uit de FUR Mama uitvoering of de gepersonaliseerde sleutelhanger. Geef het aan in het memoveld op de bestelpagina.

(waarschijnlijk duurt het maken van de bestelling dan wel iets langer dan gebruikelijk) 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.